Sateenkaari vaatteet

Sateenkaari vaatteet – Regnbågskläder vaatteissa loistat kilpaa auringon kanssa. Persoonalliset sateenkaari vaatteet ovat on mukavan tuntuisia ja kirkkaat värit säväyttävät, ehkä osallistut pride kulkueeseen?

Sateenkaari vaatteiden materiaali on laadukasta thai-viskoosia, joka on hengittävä ja kestävä materiaali. Vaatteet ovat väljät ja ilmavat. Sateenkaari vaateissamme tunnet itsesi vapaaksi.

Haaremihousuissa löydät kahta värivaihtoehtoa. Sateenkaarivärit yhdistettynä mustaan luovat tehokkaan väri kontrastin. Pesuissa sateenkaari vaatteet eivät laske väriä vaan värit pysyvät kirkkaina.

Sateenkaari vaatteet – Regnbågskläder  osastolta löydät myös ihanat keijukaishelmaiset mekot sekä aikuisille että lapsille.  Nämä mekot ovat joustavia ja mukavan ilmavia. Vai viihdytkö parhaiten rennoissa haaremihousuissa? Haaremihousuja voit käyttää myös jumsuitina. Kaikki mallit ovat joustavia, joka mahdollistaa vaatteen istuvuuden eri kokoisille.

Sateenkaari vaatteet sopivat kaikille kirkkaista väreistä pitäville, sateenkaari aatteen kannattajille sekä pride-kulkueeseen osallistuville. Näissä väreissä saat varmasti näkyvyyttä ja huomiota!

Valitse osasto

Näytetään kaikki 7 tulosta

Scroll to Top