Sateenkaari vaatteet

Sateenkaari vaatteet – Regnbågskläder vaatteissa loistat kilpaa auringon kanssa. Persoonalliset sateenkaari vaatteet ovat on mukavan tuntuisia päällä ja kirkkaat värit vangitsevat katseet.

 

Sateenkaari vaatteiden materiaali on laadukasta thai-viskoosia, joka on hengittävää ja miellyttävän tuntuista. Vaatteet ovat väljät ja ilmavat. Sateenkaari vaateissamme tunnet itsesi vapaaksi.

 

Haaremihousuissa löydät kahta värivaihtoehtoa. Sateenkaarivärit yhdistettynä mustaan luovat tehokkaan väri kontrastin, joka tehostaa värikkäitä sateenkaari värejä. Pesuissa sateenkaari vaatteet eivät laske väriä vaan värit pysyvät kirkkaina.

 

Sateenkaari vaatteet – Regnbågskläder  osastolta löydät myös ihanat keijukaishelmaiset mekot sekä aikuisille että lapsille. Nämä Sik sak- helmaiset mekot ovat mukavan ilmavia ja istuvat hyvin erikokoisille. Tai ehkä viihdyt parhaiten rennoissa haaremihousuissa. Haaremihousuja voit käyttää myös jumsuitina. Kaikki mallit ovat joustavia, joka mahdollistaa vaatteen istuvuuden eri kokoisille.

 

Sateenkaari vaatteet sopivat kaikille kirkkaista väreistä pitäville, jotka haluavat saada väriä elämään. Vaatteet ovat täydellisiä sekä sateenkaari ryhmään kuuluville että myös pride-kulkueeseen osallistuville. Näissä persoonallisissa vaatteissa saat varmasti näkyvyyttä ja huomiota!

Valitse osasto

Näytetään kaikki 6 tulosta

Hae kaupasta

Vieritä ylös