Puuvilla vaatteet | Intian puuvilla

Puuvilla vaatteet | Intian puuvilla

ovat hengittävää ja ilmavaa Intian puuvillaa. Se on erittäin pehmyt materiaali ja sopii hyvin herkkäihoisille. Intian puuvilla on vilpoisa helteelläkin, eikä tartu ihoon kiinni. Tämä materiaali harvoin tarjolla!

Pitkähihainen  Intian puuvilla pusero suojaa tehokkaasti auringolta, et tarvitse voimakkaita aurinkovoiteita.  Valkoinen ja musta,  hupullinen ja huputon malli. Paita soveltuu naiselle ja miehelle.

Tarjolla myös ihania hempeitä kukallisia Intian puuvilla hameita. Saatavana myös mustana tai puhtaan valkoisena. Hameissa joustovyötärö ja yksi koko.

Intian puuvilla housut ovat  super pehmeät ja rennot. Niissä on kätevä jousto kumilankavyötärö. Housuissa eri värejä vai valitsetko pirteän perhoskuviollisen kuosin? Ekologinen hengittävä luomu puuvilla.

Puuvillavaate osastolta löydät myös upeat ja  romanttiset mekot. Ne laskeutuvat kauniisti ja tuntuvat mukavalta käyttää. Mekoissa on laaja valikoima eri malleja. Lyhyitä, pitkiä, A-linjaisia,  pitsillisiä, taskullisia,  Hihallisia tai hihattomia. Löydätkö täältä omasi?

Mekoissa ja tunikoissa on sekä hempeitä kuultavia sävyjä että  luonnon värejä.  Myös pirteitä perhos- tai kesäisiä kukkakuoseja tarjolla. Tunikoissa pidempää sekä lyhyempää puseromallia.  Tutustu ja ihastu!

Puuvilla tuotteet ovatkin monille tuttu lämpimistä maista ja niitä niitä on käytetty puuvillan käytön alkuvaiheesta saakka. Ne soveltuvat hyvin Suomen kesään tai pakkaa tämä hengittävä vaate mukaasi laukkuun etelän lomalle.

Scroll to Top