Puuvilla mekot

Puuvilla mekot | Bomullsklänningar

 ovat romanttisia mekkoja kesänaiselle. Materiaali pehmeä ja hengittävä luomu Intianpuuvilla. Kauniita malleja & värejä, myös kesäisiä kukka- ja perhoskuoseja.

Intian puuvilla on tunnettu hengittävyydestään, nämä mekot eivät hiosta mutta suojaavat tehokkaasti auringolta.  Materiaali on pehmyttä ja miellyttävää, sopii myös herkkäihoisille. Täydellinen kesä vaate tai pakkaa mukaan Etelän lomalle!

 

Kaupastamme löydät laajan valikoiman kauniita ja persoonallisia puuvilla mekko malleja.  Suurin osa mekoistamme on joustavia, joten ne istuvat kauniisti eri kokoisille vartaloille. Joissakin malleissa taas kankaan leikkaus mahdollistaa mekon istuvuuden erikokoisille.

 

Puuvillamekoista löydät upeita pitkiä , lyhyitä, A-linjaisia ja taskullisia malleja. Puuvilla mekot ovat sekä hihallisia että hihattomia. Tarjolla myös romanttisia pitsireunaisia malleja. Meiltä löydät varmasti oman mallisi.

 

Intian Puuvilla materiaali tekee mekosta hempeän ja suloisen näköisen. Mallistostamme löydät paljon eri värejä. Mekoissa on myös  kukallisia sekä perhoskuviollisia kuoseja. Onko joku näistä kauniista naisellisista kesämekoista omasi?

 

Tutustu ja ihastu puuvilla mekkoihimme. Nämä ovat harvinaista herkkua vaatemarkkinoilla ja meilläkin vain pieniä eriä. Kiirehdi siis ja tilaa omasi!

Valitse osasto

Näytetään kaikki 15 tulosta

Scroll to Top