Housut

Rennot housut sopivat sekä kotoiluun tai kaupunki käyttöön.  Suuri valikoima uniikkeja malleja ja upeita kuoseja. Näitä et muualta löydä!

 

Tarjolla laaja valikoima boheemeja leveälahkeisia- ja  haaremihousuja.  Mallistostamme löydät myös  mukavat kangashousut joustavalla kumilanka resorilla. Housujen  materiaali on tukevaa ja laadukasta kudottua puuvillaa.

 

Housu osastolta löydät myös pehmeät ja kevyet Intian puuvillaiset kesähousut, sekä rennot Thaimaalaiset  norsu kuosiset vapaa-ajanhousut. Nämä ovat niin ilmavat ja hengittävät, että todennäköisesti haluat käyttää niitä aina. Tilaa ja kokeile!

 

Kaikissa housuissamme on joustava kumilanka vyötärö. Tämän takia housujen koko ei ole niin tarkkaa vaan ne istuvat hyvin erikokoisille. Nämä housut saavat olla väljät. Tärkeintä, että  tunnet olosi mukavaksi.

 

Tyylikkäät  leveälahkeiset housut puet päälle  hienompaankin tilaisuuteen. Boheemit haaremihousut sopivat rentoon menoon. Näitä et löydä muualta, teetämme ne Thaimaassa. Kokeile uutta tyyliä tai päivitä omasi!

Valitse osasto

Näytetään kaikki 15 tulosta

Scroll to Top