Osallistu arvontaan ja voita
150 € tuotelahjakortti !

Osallistuneiden kesken arvontaan 150 euron arvoinen tuotelahjakortti Nice Colours vaateverkkokauppaan.
Arvonta päättyi 30.10.2023. Lahjakortti lähetetty, voittaja oli Sari K. Oulusta.
Julkaisemme keväällä 2024 uuden.

[mailerlite_form form_id=1]

SÄÄNNÖT
Arvonnan järjestäjä on Nice Colours AY. Arvonta päättyy 30.10.23 klo 11 Arvontapäivä on viikolle 44.
Voittajalle ilmoitetaan sähköpostilla. Mainitsemme voittajan etunimen verkkosivuilla mahdollisesti some päivityksissä.

Arvonnassa on mukana kaksi todistajaa.

Lahjakortti lähetetään sähköpostilla voittajalle 7 vrk kuluessa. Lahjakortin voimassa oloaika on 1 vuosi.  Jos voittaja ei vastaa järjestäjän lähettämiin yhteydenottoihin ja ilmoita ositettaan (15) vuorokauden kuluessa ensimmäisestä yhteydenotosta, oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta.

Järjestäjä ei vastaa toimittamisen esteistä. Arvonnan voittaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuvista kuluista.  Palkintoa ei voi vaihtaa rahaan. Henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Lisätietoa henkilötietojen käytöstä löytyy tietosuojaselosteesta.

Mikäli Nice Colours Ay:lla on syytä epäillä osallistujaa väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, sillä on oikeus hylätä osallistuminen ilman erillistä ilmoitusta. Osallistujat ja voittajat vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja vahingosta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan.

Facebookissa ja Instagram ei voi osallistua arvontaan, eivätkä kommentoinnit ja tykkäykset ole mukana. Facebook ja Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä arvonta liity mitenkään Facebookiin ja Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin Instagramiin kaikesta vastuusta liittyen arvontaan.

Scroll to Top