rantamekko

Rantamekko

Rantamekko on uima-asun jälkeen rannan tärkein vaate! Nice Coloursin rantamekot ovat hengittäviä ja rentoja. Rantamekon täytyy olla  helppo pukea ja riisua, sen puet kätevasti uima-asun päälle.

Rantamekko suojaa tarvittaessa ihoa auringolta tai katseilta. Pilvien osuessa auringon tielle, rantamekko lämmittää mukavasti. Kevyessä rantamekossa pelaat rantapelejä tai vietät aikaa ystävien kanssa viltillä istuen.

Nice Colourilta löydät laajan valikoiman persoonallisia värikkäitä rantamekkoja. Mekot ovat yksi kokoisia, joten ne istuvat hyvin eri kokoisille. Valitsetpa sitten väljän mekon tai joustavan resori mekon, voit olla varma, että näissä mekoissa tunnet itsesi vapaaksi kuin meri tuuli.

Ranta mekkojen materiaali on erittäin hengittävää thai-viskoosia tai intian puuvillaa. Nämä ovat helle sään must materiaalit! Jos haluat erottua rannalla, valitse kirkkaan sävyisistä kankaista tehty mekko. Hillitympään ranta menoo suosittelemme vaaleita intian puuvilla tunikoita, mekkoja tai puseroita.

Intian puuvilla suojaa myös tehokkaasti auringolta ja ehkäisee aurinko allergiaa. Täydellinen vaate rannalle. Vamos a la playa , arriva! Tervetuloa kuuma kesä ja helle päivät, sano kyllä mekolle ja antaudu kesä tuulten lämpöiseen syleilyyn.

Valitse osasto

Näytetään kaikki 19 tulosta

Scroll to Top