Mekot

Mekot

Suuri valikoima upeita mekko malleja, joista löydät varmasti omasi. Ehkä etsit kaunista  mekkoa häihin tai kesäjuhlaan. Boheemille naiselle tarjoamme persoonallisia etnisiä malleja ja räiskyviä värejä. Vai kaipaatko vain rentoa luottomekkoa koti- tai rantakäyttöön?

Valikoimasta löydät  romanttiset pitsimekot ja hempeät Intian puuvillamekot.  Puhtaan valkoiset tai kevyesti kuvioidut kukkamekot. Toki tummempia värejä tarjolla tummien sävyjen ystäville. Tutustu myös raikkaisiin perhoskuvioihin!

Kuten yrityksemme nimi jo kertoo, olemme erikoistuneet kivoihin väreihin. Mekoistamme löydät upeita  kirkkaita värejä ja väriyhdistelmiä, joita et muualta löydä! Monesta mallista löydät jopa 12 eri väriä! Kymmeniä malleja, joissa siis satoja eri värejä!

Materiaalivalinnat ovat myös tärkeitä yrityksellemme. Haluamme tarjota asiakkaillemme hengittäviä ja laadukkaita kankaita. Mekkojen materiaali on ihanaa ja hengittävää Intian puuvillaa, kestävää pellavaa tai tai pehmeää ja hengittävää thai-viskoosia.

Jos olet kiinnostunut etnisistä malleista, käy ihmeessä kurkkaamassa mekko valikoimaamme!  Täältä löydät jännittäviä etnisiä malleja, jotka tuomme maahan eripuolelta maailmaa. Ehkä viihdyt ihanassa väljässä kaftaanissa tai räiskyvän värisessä riikinkukko maxi-mekossa?

Sivuiltamme löydät myös rennot arkipäivään sopivat mekot.  Mekoissa on yleensä yksi koko, ne ovat joustavia tai niiden leikkaus mahdollistaa istuvuuden erikokoisille. Kätevää eikö? Myös isoja kokoja! Helppoja pukea  rannalla tai käyttää jokapäiväisenä kotimekkona.

Sivuiltamme löydät pitkät maksimekot, lyhyet mekot,  A-linjaiset mallit,  olkaimettomat mekot ja joustavat resorimekot. Kirmailetko kesään ihanassa kukkamekossa ja epäsymmetrisessä helmassa? Löydä itsellesi sopiva malli sekä  väri  ja kesä voi saapua!

Scroll to Top